www.zangles.nl

Zangstudio Brian Sporkslede  » Zangles in Utrecht Leidsche Rijn  »

Zangles, Songwritingles en Opnemen in Utrecht Leidsche Rijn

Is zingen ook jouw passie? Wil je beter leren zingen? En zoek je iemand die jou verder kan helpen op het gebied van geloofwaardig zingen, je zangtechniek verbeteren, je luisteraars boeien én raken, je eigen stijl ontwikkelen, mooi zingen? Wil je jezelf voorbereiden op een optreden of auditie, leren omgaan met zenuwen, faalangst of plankenkoorts? Of wil je misschien een demo opnemen, les in songwriting, of wil je een home studio beginnen?
Dan ben je klaar met zoeken!

Graag deel ik alle kennis die ik heb met jou. Gebruik de feedback, zangtips en zangoefeningen die ik je geef om je performance en je stem te trainen, zodat je snel een betere zanger, zangeres of singer-songwriter wordt.
Leer repertoire te kiezen dat bij jouw stem past én bij jouw persoonlijkheid. Neem je eigen demo op in mijn home studio, bereid je voor op optredens, en nog veel meer.

Zangles en songwritingles door Brian Sporkslede

Brian Sporkslede Mijn naam is Brian Sporkslede. Aan het conservatorium studeerde ik schoolmuziek en zang. Inmiddels geef ik al meer dan 10 jaar zangles in mijn home studio in Utrecht Leidsche Rijn. Je kunt ook bij mij terecht voor songwritingles en het opnemen van een demo.
In mijn zanglespraktijk is iedereen vanaf 18 jaar én met een grote passie voor zingen welkom.
Naast het geven van zangles, geef ik zangworkshops aan scholen, bedrijven en particulieren. Ook geef ik vocal coaching aan zangers, zangeressen, zangroepen en singer-songwriters. Bijvoorbeeld in de opnamestudio bij het opnemen van hun demo, single of album.

Als hij geen zangles geeft, zingt zanger Brian Sporkslede het liefste soul en jazz

Acht jaar lang zong ik in de internationaal bekende band The Deep River Quartet met een onafgebroken toer langs de Nederlandse én buitenlandse theaters en jazz festivals. Met de band deed ik honderden optredens, maakte ik drie CD's en een aantal video producties. Ook was de groep regelmatig te horen op de radio en te zien op televisie.
Enkele hoogtepunten voor mij waren optredens in de Verenigde Staten, Noorwegen, Schotland, België en Zwitserland. Met name de optredens in Paradiso mét Solomon Burke, in Sportpaleis Antwerpen, in De Doelen, in Berlijn voor de bondspresident van Duitsland, en in Paradiso met De Dijk hebben veel indruk op mij gemaakt.
Met coverbandjes heb ik inmiddels op vele bruiloften, partijen en bedrijfsfeesten gezongen; en nog steeds doe ik invalwerk voor coverbands en zanggroepen die om een zanger verlegen zitten.

  • Zangles
  • Songwritingles
  • Demo Opnemen

Let me

teach you!

Zangstudio

Brian Sporkslede